Persoonlijk Kennismaken?

Bel 013 - 879 56 67

Enkele cases van onze IT oplossingen

 

CRM binnen no-time

Yellow Way was op zoek naar CRM software die we snel konden implementeren. Omdat MITServ voor ons een betrouwbare IT partner is hebben we hen gevraagd ons hierbij te ondersteunen. De aangeboden SaaS CRM oplossing hebben zij voor ons zeer snel opgezet en ingericht. Nu hebben we voor onze commerciele activiteiten optimale ondersteuning, tegen een gunstige prijs.

Virtualisatie en consolidatie zorgen voor nog maar 10 servers i.p.v. 25

Het bedrijf had de nodige investeringen voor de deur staan doordat de meeste servers aan vervanging toe waren. MITServ heeft het bedrijf geadviseerd gebruik te maken van virtualisatie op basis van Citrix XenServer. Hierdoor heeft het bedrijf geen nieuwe servers aan hoeven schaffen en bespaart het inmiddels aanzienlijk op energie, onderhoud en onderhoudscontracten. Tevens is er nu een hogere beschikbaarheid mogelijk aangezien de servers niet meer hardware afhankelijk zijn. Daarnaast kunnen ze zeer snel en heel eenvoudig nieuwe servers toevoegen door gebruik te maken van Templates. Totale besparing over 3 jaar is ruim € 40.000,--

Outlook en andere Windows toepassingen op de Mac

Een bedrijf uit Dongen die voornamelijk gebruik maken van Macbooks zochten een dynamische automatiseren zodat ze niet alleen overal kunnen werken maar ook Windows toepassingen kunnen gebruiken op hun Apple's. Door het aanbieden van een Online Werkplek kan men waar men maar wil werken met elke vorm van pc of laptop. Hierdoor kunnen ze onder andere gebruik maken van Microsoft Outlook op hun Apple systemen. Daarnaast zijn er geen investeringen noodzakelijk en betaald men per maand voor het gebruik. Hierdoor hoeft het bedrijf zelf geen licenties meer aan te schaffen, zijn ze altijd volledig up-to-date door een all-in beheers contract en weet men precies waar men aan toe is.

Optimalisatie voor het vereenvoudigen van het beheer

Het bedrijf had een paar maanden geleden een mooie virtualisatie oplossing laten implementeren o.b.v. Hyper-V van Microsoft. Doordat er veel gebruikersvragen op de IT afdeling terecht kwamen kwam de beheerder niet toe aan preventief onderhoud en projecten. MITServ heeft de taken daar waar mogelijk vereenvoudigd, geautomatiseerd of geadviseerd deze toe te wijzen aan andere afdelingen. Hierdoor heeft de beheer afdeling meer tijd vrij gekregen om met pro-actief beheer bezig te zijn en tevens het netwerk naar een hoger niveau weten te tillen.

Netwerk binnen 3 dagen geïnstalleerd

Door een inbraak was een bedrijf uit Tilburg in één klap al zijn werkplekken en server kwijt. MITServ leverde en installeerde razendsnel een nieuw netwerk. Daardoor waren de medewerkers binnen drie werkdagen alweer volop aan het werk. En door de goede back-up gingen er vrijwel geen data verloren.

Netwerk groeit voordelig mee met starter

Een bedrijf uit Tilburg startte met ambitieuze plannen. MITServ leverde een infrastructuur die een snelle bedrijfsgroei mogelijk maakte. Het bedrijf breidde in korte tijd uit van twee naar twintig man personeel. Tussentijds hoefde het bedrijf alleen extra werkplekken en softwarelicenties aan te schaffen. Zodat de medewerkers direct aan de slag kunnen. De back-end (Server kant) van het systeem kon de groei eenvoudig aan.

MITServ verzorgt nu de complete automatisering van het bedrijf. Kleine taken – zoals het aanmaken en verwijderen van gebruikers – voert het bedrijf zelf uit. Daarvoor beschikt het bedrijf over een uitgebreide instructie die MITServ schreef. 

Server Based Computing beperkt IT kosten

Een middelgroot bedrijf zocht een voordelige en effectieve oplossing voor zijn netwerkbeheer. MITServ adviseerde om gebruik te maken van Server Based Computing met Citrix. Hierdoor kan het bedrijf volstaan met 1 FTE systeembeheerder en de IT kosten beperken. 

Daarnaast ondersteunt MITServ het bedrijf bij ziekte en vakantie van het personeel, en bij grote projecten. Regelmatig adviseren wij het bedrijf hoe ze hun systeembeheer up-to-date kunnen houden en hun automatisering verder kunnen optimaliseren.