Persoonlijk Kennismaken?

Bel 013 - 879 56 67

MITServ is aangesloten bij ICTWaarborg

ICTWaarborg

 

Iedereen wil zekerheid wanneer het gaat om IT uitbesteden. Daarom kiest u voor een betrouwbaar ICT-bedrijf waarbij veiligheid gegarandeerd wordt. MITServ is aangesloten bij ICTWaarborg, dé brancheorganisatie voor betrouwbare ICT-bedrijven. Zelfs wanneer wij er als ICT-bedrijf niet meer zouden zijn, gaat uw IT gewoon door met de oplossingen van ICTWaarborg. We zetten de voorde-len van onze certificering voor u op een rijtje.

1. Honderd procent zekerheid

Ondanks dat wij een klein, snel groeiend ICT-bedrijf zijn, kan MITServ met de certificering van ICTWaarborg garanderen dat we betrouwbaar zijn en hoogwaardige service bieden. We komen onze afspraken na en leveren deskundig advies. Toch kunnen er geschillen ontstaan, waarbij u de zekerheid wilt hebben dat uw bedrijfsvoering er niet onder hoeft te lijden. De certificering van MIT-Serv bij ICTWaarborg stelt u in staat gratis bemiddeling aan te vragen bij ICTWaarborg. Zo hoeft uw IT-huishouding er niet onder te lijden.

2. Alles geregeld bij faillissement 

Wanneer MITServ failliet zou gaan, wordt er kosteloos voor u een match geregeld van IT-bedrijven die onze diensten kunnen overnemen. ICTWaarborg zoekt hierbij nauwkeurig naar vergelijkbare bedrijven die een soortgelijke service bieden tegen eenzelfde prijs. Er wordt bovendien door ICTWaarborg gezorgd dat de curator geen beslag legt op de datacenters van MITServ tot uw online informatie veilig is overgezet. Zo weet u zeker dat u rustig door kan werken. Zijn er tijdens uw af-name bij MITServ speciale afspraken gemaakt voor het eventuele faillissement dan zorgt ICTWaarborg dat de afspraken alsnog worden nagekomen.

3. Gegarandeerd betrouwbaar IT-bedrijf

MITServ kreeg van ICTWaarborg het predicaat ’betrouwbaar’ na een certificeringsprocedure. We voldeden namelijk aan belangrijke peilers van ICTWaarborg: we houden ons aan de gedragscode, leveren deskundig advies en komen afspraken na. We werden onder andere gecontroleerd op wet-telijke vereisten en de gedragsregels van ICTWaarborg.

Tijdens de certificeringsscan kwamen de volgende aspecten aan bod:

  • financiële scan
  • of we de juiste algemene voorwaarden toepassen en of deze door u op de juiste wijze te down-loaden zijn
  • of onze KvK-inschrijving klopt
  • of ons privacybeleid en klachtenbeleid voldoet

Om het kwaliteitspeil zo hoog mogelijk te houden wordt de certificeringsprocedure jaarlijks doorlo-pen en wordt ook jaarlijks een nieuw certificaat verstrekt. 

4. Juiste algemene voorwaarden

Wanneer u zaken doet met MITServ kunt u vertrouwen op algemene voorwaarden die volledig vol-doen aan de wetgeving. Dit was al zo, maar met de certificering van ITCWaarborg bent u hier hon-derd procent zeker van. In de algemene voorwaarden van MITServ staat niets dat in nadeel van u zou zijn.

Wilt u meer weten over MITServ en wat ICTWaarborg voor ons en u betekent? Neem gerust contact met ons op.