Persoonlijk Kennismaken?

Bel 013 - 879 56 67

Onze filosofie, visie en missie

 

Innovatie staat bij MITServ hoog in het vaandel en we verleggen dan ook elke dag onze grenzen. De technologie staat immers niet stil. Hierdoor kunnen we een snelle en betrouwbare werkplek aanbieden. Deze is altijd en overal toegankelijk en u weet precies waar u aan toe bent.

Richt je op de klant en de rest volgt vanzelf.

MITServ richt zich op de wensen van de klant. Ons doel is u te ontzorgen. Dit heeft MITServ dan ook toegepast op zijn diensten. Wij staan voor:

U komt altijd op de 1e plaats.

Diensten zijn duidelijk en scherp geprijsd.

Continuïteit en betrouwbaarheid worden gewaarborgd.

MITServ is er in geslaagd een vaste klantenkring te creëren door altijd het belang van de klant voorop te stellen. Onze groei is dan ook te danken aan mond-tot-mondreclame van tevreden klanten.

Snel is beter dan langzaam

Bij MITServ geloven we in direct resultaat. U heeft nu een vraag/probleem en wenst direct geholpen te worden en niet morgen. MITServ werkt alleen met gecertificeerde mensen en eersteklas apparatuur. Dit vereist veel kennis, kunde en ervaring.

Het beste is om één ding heel erg goed te doen.

MITServ is gespecialiseerd in het ontzorgen van automatisering. We beschikken over professionals die zich uitsluitend bezighouden met het oplossen van uw vragen/problemen. We denken steeds opnieuw na over lastige problemen. Door dit te blijven doen hebben we complexe zaken opgelost en kunnen we voortdurend verbeteringen aanbrengen in onze dienstverlening.