Persoonlijk Kennismaken?

Bel 013 - 879 56 67

Cloud Hosting

 

Aangepast aan uw behoefte en wensen

Redundante Infrastructuur MITServ

Bij Cloud Hosting worden al uw gegevens opgeslagen op een Online Server in ons datacenter. Ons datacenter bestaat uit meerdere servers en storage oplossingen. Alles is dan ook volledig redundant uitgevoerd. Het mooie aan werken in de “Private Cloud” is dat u snel kunt schakelen naar gelang uw wensen. Hierdoor heeft u niet meer te maken het hardware uitbreiding en/of vervanging en kunt u eenvoudig op en af schalen qua performance. Ook hoeft u zelf niet meer te investering in hard en software. Dit maakt Cloud hosting dan ook een duurzame ICT-Oplossing.

Veilig en ook nog eens kostenbesparend

Tegenwoordig wordt er vaak gekeken naar een server in de Cloud in plaats van zelf een server aan te schaffen. Hierdoor kunt u op de investeringen van MITServ meeliften en een server als het ware huren. Hierdoor bespaart u veel geld. U hoeft zelf niet meer te investeren in dure servers, opslagruimte en back-ups. Ook het onderhoud en de verantwoordelijkheid voor het goed functioneren ligt bij MITServ. Wij leveren immers een dienst en niet een stuk hardware, hierdoor ondervindt u niet het probleem dat hardware snel verouderd is en ook nog eens in sneltreinvaart wordt afgeschreven. 

Om de veiligheid van uw gegevens te waarborgen verloopt alle communicatie van en naar het datacenter veilig via SSL. Op deze manier wordt alle data versleuteld over het internet verstuurd.

Maar er zijn nog een aantal redenen, wat dacht u van de volgende:

  • Overal snel toegang tot gegevens (kantoor, thuis, onderweg of op vakantie);
  • Geen onderhoud kosten meer maar duidelijke maandelijkse kosten;
  • Continuïteit wordt gegarandeerd door alles dubbel uit te voeren; 
  • Betalen per maand en dus ook gemakkelijk uitbreidbaar;

Wat levert het u op?

Een eigen server kost al gauw duizenden euro’s en dan moet deze ook nog geïnstalleerd en onderhouden worden. Dus waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Vele bedrijven gingen u al voor en liften al mee op onze solide “Private Cloud” oplossingen.

U heeft al een eigen Online Server vanaf € 25,- per maand.

Wilt u meer informatie over een Online Server of er een bestellen? Bel 013 – 879 56 67