Persoonlijk Kennismaken?

Bel 013 - 879 56 67

E-mail Security in de Cloud

 

Beveilig uw e-mail en bedrijfssystemen met E-mail Security in de Cloud van MITServ. Voor slechts 1 euro per mailbox, per maand onderneemt u nog veiliger in de Cloud op een gebruiksvriendelijke manier. En dat is niet onbelangrijk wanneer je in acht neemt dat e-mail het voornaamste communicatiemiddel is binnen bedrijven. Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor E-mail Security in de Cloud van MITServ.

Controle over spam

Van al het e-mailverkeer in de wereld is maar liefst 96% spam. Hier wil je vanzelfsprekend controle over hebben zodat je werknemers veilig kunnen blijven werken. Het spamprobleem in de hand houden kost veel tijd en een IT-beheerder op dit probleem zetten veel geld. E-mail Security in de Cloud is een betrouwbare spamfilter van hoge kwaliteit die ervoor zorgt dat u veilig online kunt ondernemen.

Garantie uw werkmail niet te verliezen

De spamfilter heeft een nauwkeurigheidsgarantie van 99,98% met een false-positive ratio van bijna nul. Dit betekent niet alleen dat u verlost bent van spam en virussen, maar ook dat uw goede, zakelijke mail gegarandeerd behouden blijft. Zelfs in het geval van één op een miljoen dat een dubieuze digitale nieuwsbrief wordt weggefilterd, kunt u deze gemakkelijk terughalen met het 4-tier control panel of via het e-mailrapport.

Beveiligd netwerk

Het tegenhouden van spam in uw mailboxen betekent automatisch ook dat uw netwerk optimaal beveiligd is. Spam, virus, phising, spyware en andere gevaren worden met E-mail Security in de Cloud makkelijk opgespoord en tegengegaan. Hierbij loopt u dus ook geen risico meer dat uw werknemers per ongeluk een mail openen die het netwerk platlegt. Bijkomend voordeel is dat uw IP-ranges geringe kans maken op de blacklist te komen en de reputatie en kwaliteit van uw netwerk zo hoog blijft.

E-mail back-ups

Maak e-mail back-ups met behulp van de e-mail archiveringsdiensten. Uw bedrijfsmail archiveren via de geavanceerde E-mail Security in de Cloud oplossing is gemakkelijk en accuraat. Het systeem komt met een diversiteit aan features waaronder log-search en verschillende opties voor opslag per domein. Wanneer uw kiest voor E-mail Security van MITServ betaalt voor het aantal beschermde mailboxen slechts 1 euro per GB per maand.

Geweldige Ondersteuning

MITServ biedt E-mail Security in de Cloud met de garantie op monitoring en ondersteuning tijdens kantooruren. Wanneer er updates beschikbaar zijn, zullen wij deze doorvoeren.

Wilt u meer informatie over de beste antispam oplossing of direct bestellen? Bel 013-8795667