Persoonlijk Kennismaken?

Bel 013 - 879 56 67

Wij geloven in ESET.

Sublieme beveiliging en geen performance verlies.

 

ESET Endpoint Security

ESET Endpoint Security

ESET Endpoint Security neemt het op tegen alle soorten computer bedreigingen, zoals rootkits, wormen en virussen. Dankzij de geavanceerde detectiemethodes voor malware biedt de ThreatSense® superieure bescherming van uw bedrijfsgegevens. Bovendien bent u gegarandeerd van een eenvoudige en soepele installatie.


Lees meer over ESET Endpoint Security

ESET Mail Security

ESET Mail Security beschermt uw bedrijf tegen internetbedreigingen door middel van bewezen antivirus en antispam technologie voor een spam-vrije inbox. Systeemactiviteiten worden gelogd om u in staat te stellen de server nog verder te optimaliseren.Lees meer over ESET Mail Security

ESET Endpoint Antivirus

ESET Endpoint Antivirus

Bescherm uw bedrijfsnetwerk met ESET Endpoint Antivirus. Een veiligheidssysteem met bewezen antivirus, antispyware en geavanceerde device control functionaliteiten. Monitor de veiligheid van het netwerk en de belasting van statistische gegevens van de server nu ook van buiten uw bedrijf met dit systeem.


Lees meer over ESET Endpoint Antivirus 

ESET Gateway Security

ESET Gateway Security beveiligt HTTP- en FTP-gateways tegen bekende en nieuwe virussen, wormen, Trojaanse paarden, spyware, spam en andere internetbedreigingen. ESET Gateway Security biedt systemen met een zwaar netwerkverkeer een kleine voetafdruk en een snelle respons, zodat zij volledig tot hun recht komen en optimaal presteren.

Lees meer over ESET Gateway Security

ESET File Security

ESET File Security

Beschermt tegen alle soorten computer bedreigingen, zoals rootkits, wormen en virussen. ESET File Security voor Microsoft Windows Server gebruikt een minimum aan systeembronnen zodat er meer geheugen en CPU vermogen beschikbaar is voor systeemtaken. Blijf met ESET File Security dreigingen voor met gedetailleerde en overzichtelijke logbestanden over beveiliging, beschermingsstatus en systeemnotificaties.

Lees meer over ESET File Security

ESET Mobile Security

Wanneer u van kantoor weg bent, beschermt ESET Mobile Security de gegevens van uw bedrijf van ongeautoriseerde toegang of misbruik.