Persoonlijk Kennismaken?

Bel 013 - 879 56 67

Exchange Server

Voor sommige e-mailfuncties is een Exchange Server onmisbaar.
Deze software zorgt ervoor dat uw contacten, agenda-items,
taken en e-mails perfect synchroon lopen tussen de diverse
apparaten zoals computers, laptops, tablets en smartphones
en de personen binnen uw bedrijf.

Gebruikt uw organisatie al een Exchange Server,
maar weet u niet weet hoe u het account het
beste kunt inrichten?

MITServ helpt u graag als netwerkbeheerder.

 

Exchange ServerWanneer u een contact aanmaakt op uw telefoon, staat deze persoon ook direct op uw andere apparaten, verzendt u een e-mail vanaf uw laptop dan vindt u deze verzonden mail ook terug op uw overige devices. Daarnaast maakt u met een Exchange Server dagelijkse back-ups van uw data. 

Waarom is een Exchange Server zo populair bij organisaties?

Met een Exchange Server zorgt u voor makkelijkere interne en externe communicatie binnen uw bedrijf. U kunt vanaf uw PC, laptop, tablet of smartphone overal en altijd bij uw e-mails en agenda en deelt op een gemakkelijke manier informatie met uw collega’s. Een bijkomend voordeel is dat een Exchange Server via MITServ vaak kostenverlagend is omdat wij het serveronderhoud op ons nemen.

Geen aanvangsinvestering maar een maandelijkse fee 

U betaalt per maand. Dat heeft als voordeel dat u geen aanvangsinvestering betaalt. Het gebruik van de Exchange Server wordt per maand berekend. Hierdoor hoeft u zelf geen licenties meer aan te schaffen en kunt u gedurende de maand het aantal gebruikers en de grootte van de e-mailomgeving aanpassen.

Agenda’s en e-mails delen met collega’s

U opent de agenda-items, contacten en e-mails van collega’s gemakkelijk via Microsoft Outlook of de Outlook Web App (Webmail). Bovendien kunt u Shared Mailboxen (functionele mailboxen) samen met uw collega’s gebruiken en beheren. Denk hierbij aan een info@ e-mailadres.

Veilige mailomgeving

Werken met een Exchange Server van MITServ is veilig. Alle communicatie en synchronisatie tussen de verschillende apparaten vindt versleuteld plaats. De documentatie op uw PC, laptop, tablet en smartphone is zodoende niet toegankelijk voor derden. Alleen collega’s die dezelfde rechten hebben als u of met u een Shared Mailbox delen, hebben altijd toegang tot dezelfde informatie. 

Zelfs bij verlies van uw apparatuur door diefstal of brand is uw vertrouwelijke informatie veilig. Alle items zijn op de server opgeslagen (ze bevinden zich ‘in the cloud’) en er vindt dagelijks een back-up van uw gegevens plaats.

Sublieme beschikbaarheid

De Exchange Server omgeving bij MITServ is volledig redundant uitgevoerd. Dit houdt in dat van alle componenten er te allen tijde 1 of meerdere systemen uit kunnen vallen zonder dat dit impact heeft op de bereikbaarheid van uw e-mail. Op deze manier beschikt u dus altijd over de toegang tot uw e-mail, agenda en contactpersonen.

Voor wie is een Exchange Server geschikt?

  • Voor bedrijven met 1 en 250 medewerkers
  • Voor bedrijven met meerdere filialen of locaties
  • Voor bedrijven die mobiele medewerkers heeft en het nieuwe werken heeft ingevoerd

Ontvangt u graag meer informatie over de Exchange Server dienst van MITServ of wilt u een Exchange Server aanvragen? Bel 013-879 56 67

Vrijblijvend kunt u Exchange Server ook testen. Vraag een testaccount aan bij MITServ om de voordelen en het gemak van een Exchange Server voor uw bedrijf te ontdekken.