Persoonlijk Kennismaken?

Bel 013 - 879 56 67

Online Server

Als ondernemer in het MKB wilt u dat uw IT het altijd doet en dat de kosten voor deze zekerheid vooraf inzichtelijk zijn. Laat u door MITServ in begrijpelijke taal informeren over een online server. 

  • Geen aanvangsinvestering voor hard- en software maar een maandelijkse bedrag
  • Documenten en bestanden zijn makkelijk toegankelijk vanaf kantoor, thuis en onderweg.

MITServ maakt inzichtelijk of een online server past bij uw situatie.

 

Wat is een online server?

Als u met een online server werkt, betekent dit dat de centrale computer van uw bedrijf niet meer bij u op kantoor staat. De online server staat in een goed beveiligd datacenter (wat ook wel ‘in de cloud’ wordt genoemd). Dankzij de hedendaagse, snelle internetverbindingen heeft u altijd direct toegang tot de online server.

Geen aanschaf van hardware

Een online server huurt u per maand. Dat heeft als voordeel dat u geen aanvangsinvestering heeft en uw gebruik per maand wordt berekend. Omdat u de server bovendien niet hoeft te onderhouden is een online server ook financieel een goed alternatief.

Overal makkelijk toegang tot bestanden

Omdat de online server in een datacenter staat, is hij makkelijk via een internetverbinding te bereiken. Zo heeft u snel de bestanden op uw PC, tablet of telefoon staan.

Back-up is makkelijk

Omdat de online server in een datacenter staat wordt er automatisch een back-up van uw systeem gemaakt. Bij brand op diefstal op uw kantoor loopt u dus geen risico alle bestanden kwijt te zijn. Daarnaast kan een online server niet crashen. Hiervoor zijn automatische beveiligingen ingebouwd, zo kunt u dus altijd doorwerken.

Wat kost een online server bij MITServ?

MITServ werkt met vaste tarieven per maand. Hiervoor hanteren wij een eenvoudige tabel waarbij het maandtarief onder andere afhangt van het aantal servers, werkplekken en gewenste service niveaus. Zo wordt IT uitbesteden heel transparant. 

Een online server bestellen bij MITServ? Bel 013 - 879 56 67 of maak gebruik van ons formulier.