Persoonlijk Kennismaken?

Bel 013 - 879 56 67

Werken waar en wanneer u maar wilt
met een Remote Desktop van MITServ

 

Met een Remote Desktop van MITServ beschikt u op ieder moment van de dag, waar u ook bent over uw bestanden en e-mail. Zolang u over een internetverbinding beschikt kunt u vanaf uw PC, laptop, tablet of smartphone overal bij. 

Persoonlijk en veilig

De naam zegt het al. Een Remote Desktop is niets meer dan uw bureaublad op afstand. Bij een Remote Desktop van MITServ bevinden al uw bestanden en applicaties zich op één plek. Met uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord logt u in op deze centrale computer, waar uw gegevens zich veilig bevinden. 

Werken waar u maar wilt

Nadat u bent ingelogd kunt u al uw bestanden op afstand openen, bewerken en opslaan. Daarnaast kunt u al uw programma’s gebruiken vanaf uw kantoor, thuis, bij een klant of tijdens een zakenreis op de hotelkamer.

Wanneer u maar wilt

U bepaalt zelf wanneer u aan het werk gaat. Wilt u de spits omzeilen en halverwege de middag vast naar huis om daar verder te werken? Of reist u met de trein en wilt u op weg van of naar uw kantoor nog even wat e-mails bijwerken? Wanneer u ook wil werken, het is geen probleem met Remote Desktop van MITServ.

Hoe u maar wilt

MITServ kan Remote Desktop op vrijwel ieder device toepassen, ongeacht specificaties en hardware. De enige voorwaarde is dat de centrale computer vanaf waar u werkt, beschikt over Windows of Linux. Werkt u vervolgens het liefste op pc, laptop, tablet of mobiel, dat maakt niet uit. Die keuzen is geheel aan u. MITServ zorgt ervoor dat al uw apparaten over de Remote Desktop software beschikt. 

Meerdere mensen tegelijkertijd

Indien u dat wenst kan MITServ zelfs meerdere Remote Desktops voor uw bedrijf inrichten. Meerdere medewerkers kunnen zich namelijk tegelijkertijd aanmelden op dezelfde centrale computer. Dus heeft u bijvoorbeeld veel mensen op verschillende locaties werken? Met een Remote Desktop werken ze altijd op dezelfde veilige en snelle manier.

Minder werk betekent lagere kosten

Wanneer u kiest voor het werken met een Remote Desktop, kiest u voor minder beheer en dus lagere kosten. Doordat u over minder hardware beschikt, is er minder werk voor de dienst informatica van uw organisatie. En wanneer u een nieuw programma of applicatie nodig heeft, hoeft u dat slechts één keer aan te schaffen. Het hoeft alleen maar op de centrale computer te worden gezet, waarna u in de Cloud kan werken.

Werken met een Remote Desktop betekent ook groener werken

U gebruikt minder hardware, dus verbruikt minder energie. Dat is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu.

Voordelen Remote Desktop:

Het begin van het nieuwe werken

Werken waar, wanneer u maar wil

Minder hardware, dus minder onderhoud

Minder beheer, dus lagere kosten

Wat kost een Remote Desktop bij MITServ?

MITServ werkt met vaste tarieven per maand. Hiervoor hanteren wij een eenvoudige tabel waarbij het maandtarief onder andere afhangt van het aantal servers, werkplekken en gewenste serviceniveaus. Zo wordt IT uitbesteden heel transparant. 

Remote Desktop bestellen bij MITServ? Bel 013 - 879 56 67 of maak gebruik van het contact formulier en wij nemen contact met u op.