Persoonlijk Kennismaken?

Bel 013 - 879 56 67

Server Hosting

MITServ biedt betrouwbare hostingoplossingen waar je als bedrijf echt iets aan hebt. We hebben flexibele oplossingen voor Server Hosting.

 

  • Extreem schaalbaar, maak uw server capaciteit wanneer gewenst kleiner of groter
  • Dagelijkse back-up, ook in de weekenden
  • Je betaalt alleen voor het daadwerkelijke gebruik
  • Geen eigen server en onderhoudskosten meer

 

 

 

Waarom is Server Hosting zo populair bij organisaties?

Bedrijven komen in rap tempo voor IT-vraagstukken te staan die horen bij het huidige ‘Nieuwe werken’. Personeel moet overal en altijd bereikbaar kunnen zijn en bedrijfsdata en –informatie op kunnen vragen ongeacht op welk apparaat ze werken en waar ze zich bevinden. Dit vergt veel specialistische kennis en een IT-beheerder die altijd beschikbaar is. Om kosten te besparen en toch aan deze eisen voldoen is het verstandig Server Hosting aan een IT-bedrijf zoals MITServ uit te besteden.

Geen aanschaf van hardware

Het gebruik en beheer van Server Hosting huurt u per maand. U hoeft geen aanvangsinvestering te doen en uw gebruik aan capaciteit op de server wordt per maand berekend. Omdat u de server bovendien niet zelf hoeft te onderhouden is een Server Hosting ook financieel een goed alternatief.

Overal makkelijk toegang tot bestanden

Omdat al uw bedrijfsinformatie bij Server Hosting in één datacenter staat, is alle documentatie makkelijk via een internetverbinding  op te vragen. Zo heeft u snel de bestanden op uw PC, tablet of telefoon staan ongeacht waar u bent.

Back-up is makkelijk

Omdat Server Hosting werkt vanuit een datacenter, wordt er dagelijks een automatische back-up van uw systemen gemaakt. Bij brand of diefstal op uw kantoor loopt u dus geen risico alle bestanden kwijt te zijn. Daarnaast nemen de verschillende schijven van de server het van elkaar over op het moment dat er een uit dreigt te vallen. Zo kan de server nooit crashen en kunt u  altijd doorwerken.

Betaal alleen voor uw gebruik 

U betaalt voor Server Hosting bij MITServ per maand. De kosten zijn voorspelbaar omdat u alleen hoeft te betalen over hetgeen u aan ruimte gebruikt. Omdat we een maandelijks bedrag vragen is het gebruik van Server Hosting bovendien zeer flexibel. U kunt maandelijks uw verbruik vergroten of verkleinen naar gelang uw dataverkeer. U hoeft zelf geen licenties aan te schaffen of een server bij de organisatie neer te zetten, dit scheelt investering vooraf en onderhoudskosten.

Veilige serveromgeving

Zelfs bij verlies van uw apparatuur door diefstal of brand is uw vertrouwelijke informatie veilig. Alle items zijn op de server opgeslagen en er vindt dagelijks een back-up van uw gegevens plaats.

Voor wie is een Server Hosting geschikt?

  • Voor bedrijven met 1 en 250 medewerkers
  • Voor bedrijven die geen gedoe willen met het dagelijks back-uppen van systemen
  • Voor bedrijven die willen besparen op de kosten voor hun IT-beheerder 

Ontvangt u graag meer informatie over de Server Hosting dienst van MITServ of wilt u een Server Hosting aanvragen? Bel 013-879 56 67