Persoonlijk Kennismaken?

Bel 013 - 879 56 67

Uw IT-beheer in de veilige handen

Wij zijn de IT-partner voor het MKB aan wie u uw IT-beheer in professionele, veilige handen uitbesteedt. Voor een vast bedrag per maand kunt u zorgeloos ondernemen.

 

Professionele IT-partner 

Is die back-up wel uitgevoerd? Is mijn software nog wel up-to-date? Voldoet mijn hardware nog aan de moderne eisen? Vragen waarmee u zich als ondernemer eigenlijk niet mee bezig wil of zelfs moet houden. En het is ook niet nodig. Wanneer u uw IT-omgeving aan MITServ uitbesteedt, draagt u het over aan een professionele IT-partner en kunt u verder met waar u mee bezig wilt zijn: ondernemen.

Zorgeloos voor een vast bedrag per maand

Voor een vast bedrag per maand zorgt MITServ ervoor dat u zorgeloos kan werken, zonder aandacht te moeten schenken aan uw automatisering. Samen met u brengen we uw wensen en behoeften in kaart en komen we met een maatwerkoplossing. 

Voordelen uitbesteden IT-beheer

Er zijn verschillende voordelen om uw IT onder te brengen bij MITServ, zoals bijvoorbeeld:

  1. uitbesteding IT-beheer betekent een kostenbesparing
  2. uitbesteding IT-beheer zorgt voor optimaal functionerende IT-omgeving
  3. uitbesteding IT-beheer zorgt voor zorgeloos werken 

Uw IT-beheer in begrijpelijke taal

MIT Serv weet echt álles van IT. Dus of u nu op een smartphone, een tablet, laptop of PC wil werken, in de cloud, een private server of met een remote desktop, bij MITServ bent aan het juiste adres.

IT-Beheer dat bij u past

Samen met u kijkt MITServ welke oplossingen voor uw bedrijf passend zijn. De hardware, de software, het onderhoud. We bieden al onze klanten maatwerk. En heeft u vragen of problemen, dan staan wij ieder moment voor u klaar.

IT-beheer voor een vast bedrag per maand

Zorgeloos, dus ook geen verrassingen wanneer het om de kosten gaat. Bij MITServ kunt u kiezen voor een maandelijks abonnement. Hierdoor weet u ook waar u financieel aan toe bent. U kiest daarnaast voor een automatiseringsoplossing waarbij u geen aanvangsinvestering hoeft te doen.

IT-beheer met ongeëvenaarde support

Als ondernemer ben u afhankelijk van goedwerkende ICT. Dat snapt MITServ. Mocht er een probleem zijn, dan wordt u niet door een callcentermedewerker geholpen. Bij ons heeft u persoonlijk en professioneel contact, zodat u direct weer aan het werk kan.

Uitbesteding van uw IT-beheer bij MITServ betekent voor u dus:

  • IT-beheer voor een vast maandbedrag, dus geen verrassingen
  • uw IT-beheer in veilige, professionele handen
  • altijd een IT-professional bij de hand

Bent u nieuwsgierig geraakt wat MITServ voor u kan doen? Neem dan contact met ons op! Samen kijken we naar de beste oplossing voor uw bedrijf.