Persoonlijk Kennismaken?

Bel 013 - 879 56 67

Onderhoudscontract

Met een onderhoudscontract van MITServ beperkt u de uitval van uw ICT tot een minimum. MITServ onderhoudt uw IT-beheer en zorgt ervoor dat uw IT altijd up-to-date is. 

 

IT-beheeder of garagemonteur

Vergelijk een ICT onderhoudscontract bij MITServ met een onderhoudscontract bij uw autodealer. Wanneer u uw auto regelmatig laat controleren, zult u minder vaak met pech langs de weg staan. Neemt u geen onderhoudscontract dan kan uw auto wel gerepareerd worden, maar ervaart u het ongemak van het tijdelijk zonder auto te moeten zitten. Voor IT-beheer geldt eigenlijk hetzelfde. Een onderhoudscontract ICT zorgt voor een degelijke beschikbaarheidsgarantie en continuïteit van uw IT waardoor de downtime zeer gering wordt en u altijd door kunt werken.

Professionele IT-partner

Wanneer u een onderhoudscontract bij MITServ afsluit, draagt u uw IT-omgeving over aan een professionele IT-partner. Terwijl MITServ controleert of uw back-ups juist worden uitgevoerd, de software up-to-date is en de hardware voldoet aan de huidige eisen, kunt u zich met een gerust hart bezig houden met waar u goed in bent: ondernemen.

Zorgeloos maatwerk

Ieder bedrijf en iedere organisatie is anders en heeft niet alleen andere IT-behoeften, maar ook verschillende wensen als het gaat om onderhoud. MITServ zorgt ervoor dat u zorgeloos kan werken zonder aandacht te moeten schenken aan uw automatiseringsprocessen door uw wensen en behoeften in kaart te brengen en een maatwerkoplossing te realiseren.

Voordelen onderhoudscontract ICT

Er zijn diverse voordelen om uw IT onder te brengen bij MITServ:

  1. IT-beheer uitbesteden betekent een kostenbesparing: u heeft geen fulltime IT-beheerder meer nodig en uw software blijft toch up-to-date.
  2. IT-beheer uitbesteden zorgt voor optimaal functionerende IT-omgeving. U heeft minder downtime, een degelijke beschikbaarheidsgarantie en bent verzekerd van continuïteit van uw IT.
  3. IT-beheer uitbesteden zorgt voor zorgeloos werken. MITServ controleert uw back-ups, software en hardware.
  4. Uw IT-beheer in begrijpelijke taal. MITServ weet echt álles van IT.
  5. Werken op al uw devices: of u nu bij uw documenten wilt op smartphone, tablet, laptop of PC, voor het nieuwe werken bent u bij MITServ bent aan het juiste adres.

IT-beheer voor een vast bedrag per maand

Zorgeloos uw IT uitbesteden betekent ook geen verrassingen wanneer het om de kosten gaat. Bij MITServ kunt u kiezen voor een maandelijks abonnement via een vaste tabel. U betaalt per maand afhankelijk van de servers, het aantal werkplekken en het serviceniveau waar u naar op zoek bent.

IT-beheer met ongeëvenaarde support

Als ondernemer bent u afhankelijk van goedwerkende ICT. Dat snapt MITServ. Mocht er een probleem zijn, dan heeft u bij ons persoonlijk en professioneel contact en bent u snel geholpen zodat u direct weer aan het werk kan.

Uitbesteding van uw IT-beheer bij MITServ betekent voor u:

  • IT-beheer voor een vast maandbedrag: geen verrassingen
  • Uw IT-beheer in veilige, professionele handen
  • Altijd een IT-professional bij de hand

Nieuwsgierig wat MITServ voor u kan betekenen? Neem contact met ons op. Samen kijken we naar IT-beheer op maat voor uw bedrijf.